BURSA / OSMANGAZİ - Doğanbey Semiha Acar İmam Hatip Ortaokulu

Doğanbey Semiha Acar İmam Hatip Ortaokulu

02242205828
Adres
İVAZPAŞA MAH. 3.HAMAM SK. DOĞANBEY SEMİHA ACAR İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ A BLOK NO 7 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Bölgemizde ilköğretim okulu denilince her yönden Doğanbey Semiha Acar Orta Okulu diyebilen, öğrenci-veli kitlesinin oluşturduğu öğrenci merkezli, her geçen gün hedef büyüten, zorunlulukla değil, zevkle gelinen, geleceğe duyarlı, araştırmacı, çevresindeki olumsuzlukları görebilen ve düzeltmek için kendisinde sorumluluk hisseden, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yapılabildiği, araştırma ve inceleme labaratuarlarının tüm çevreye açık olduğu bir kurum olmak.
Misyon
Her öğrencinin ayrı bir birey olarak değerlendirldiği, bilen, araştıran, teknolojik gelişmelerden faydalanan, proje üretebilen ve uygulayan, kendi yetenekleri ve bilgileriyle değerlendirilen, kendine güven duyan, öğrenmeyi öğrenen, iyiyi ve güzeli örnek alıp, çevresine örnek olabilen öğrenciler yetiştirmek
08.30 - 14.45 (Çarşamba günleri ders bitiş saatimiz:15.35´dir.)
Otobüs, Minibüs
Yerleşim Yeri
HAŞİM İŞCAN CADDESİNDEN 4/İ OTOBÜSLERİYLE FOMARA CADDESİNDEN 4/A OTOBÜSLERİYLE GELİNMEKTEDİR.
MERKEZE 600 METRE UZAKLIKTA